Vergroot uw computervaardigheden

Heeft u moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet.

De Bibliotheek helpt door middel van de cursus Klik & Tik. Deze cursus leert mensen beter gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. U leert bijvoorbeeld websites zoeken, e-mailen en hoe u bestanden kunt downloaden.

Ook kunt u met behulp van het oefenprogramma Klik & Tik thuis oefenen. Via filmpjes bekijkt u de uitleg en daarna kunt u aan de slag met praktische oefeningen. Heeft u thuis geen computer, dan kunt u tijdens de openingstijden van de Bibliotheek oefenen met onze computers.

De cursus vindt plaats op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in wijkcentrum Koeberg

data: 19 en 26 september en 3 en 10 oktober 2019

Opgeven kan bij de bibliotheek!

Klik & Tik bestaat uit drie delen

• De basis (over typen, klikken en websites bekijken)
  • Het internet op (over e-mailen, downloaden en browsers
  • Samen op het web (over sociale netwerken, links en weblogs