Vakantielezen in de bibliotheek

Je kent Vakantielezen misschien al van school. Maar wist je dat er ook een Vakantielezen in de bibliotheek is? Van 15 juli t/m 25 augustus gaan we op reis in de bibliotheek! Elke week ga je in de bibliotheek op reis naar een nieuwe bestemming. Duik mee naar een magische onderwaterwereld of maak een reis door de tijd naar ridders en draken. Wil jij ook mee op reis? Laat je inschrijven bij de balie en ontvang je eigen paspoort.

Vuurtoren maken

De Eiffeltoren, het Vrijheidsbeeld of de Chinese Muur. Er is zo veel moois te vinden op de aarde. Daarom gaan we in de bibliotheek van 15 t/m 21 juli op bezoek in andere landen. Je kan de hele week langskomen om bijvoorbeeld je eigen vlag te maken, maar op onderstaande datum kan je je eigen vuurtoren komen maken. Zien we je dan?