Vakantielezen in de bibliotheek

Je kent Vakantielezen misschien al van school. Maar wist je dat er ook een Vakantielezen in de bibliotheek is? Van 15 juli t/m 25 augustus gaan we op reis in de bibliotheek! Elke week ga je in de bibliotheek op reis naar een nieuwe bestemming. Duik mee naar een magische onderwaterwereld of maak een reis door de tijd naar ridders en draken. Wil jij ook mee op reis? Laat je inschrijven bij de balie en ontvang je eigen paspoort.

Versier je eigen sporttas

De vakantie is alweer bijna afgelopen. Het is tijd om weer in beweging te komen! Daarom gaan we van 19 t/m 25 augustus weer flink aan de slag in de bibliotheek. Kom de hele week langs om bijvoorbeeld het voetbalspel te spelen, of kom op de datum hieronder langs om je eigen sporttasje te maken.