Ivan Borgsteijn interviewt Jannetje Koelewijn over haar laatste boek: Fresia's voor mevrouw Brak.

De ouders van Jannetje Koelewijn zijn op sterven na dood als ze hun intrek nemen in een verzorgingshuis bij haar om de hoek. Maar daar bloeien ze weer op en zes jaar lang ziet ze hen bijna dagelijks. Het boek is een verslag van de laatste levensjaren van de ouders van Jannetje, die van elkaar scheiden na een moeizaam en ellendig huwelijk, maar in het verzorgingshuis elkaar toch weer vinden.

Jannetje Koelewijn is een Nederlands journalist en auteur. Sinds 1997 is zij werkzaam als redacteur bij NRC Handelsblad.

De avond wordt georganiseerd door de bibliotheek in samenwerking met boekhandel Riemer Barth. toegang is 5,00 en 4,00 voor bibliotheekleden incl koffie/thee.

Ivm de Coronamaatregelen zijn er beperkt plaatsen beschikbaar en is vooraf aanmelden verplicht.

Hier aanmelden